Piso de dos habitaciones muy buen estado, El Raval, Barcelona

BarcelonaEl Raval
€ 212.900
2 habitaciones
69 m²
1 baño
Terraza
Anuncio actualizado el 28/06/2024
Descripción

referencia: 586215

SANT PAU.-
Pis Modern i Lluminós a Prop d'Av. Paral·lel
Descobreix aquest pis en excel·lent estat, ideal per a aquells que busquen un habitatge modern i funcional. Amb una distribució que aprofita cada metre quadrat, aquest pis de 69 m² construïts ofereix un saló-menjador amb cuina americana integrada, perfecte per a compartir moments en família o amb amics. Disposa de 2 dormitoris còmodes i un bany complet.
Gaudeix de la seva terrassa privada, un espai ideal per relaxar-te després d'un llarg dia o per gaudir dels caps de setmana assolellats. La propietat és molt lluminosa gràcies a la seva ubicació i disposa d'aire condicionat per garantir el teu confort durant tot l'any.
Situat a pocs metres d'Av. Paral·lel, aquest pis està envoltat de totes les comoditats que puguis necessitar: transport públic, serveis sanitaris, col·legis i zones comercials. A més, la ubicació és perfecta per als amants dels passejos de muntanya i costa, oferint-te una qualitat de vida inigualable.
No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en una de les zones més dinàmiques i ben comunicades de la ciutat. Contacta'ns avui mateix per concertar una visita!
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Tipo de inmueble económico
superficie
69 m²
habitaciones
2 dormitorios, 1 baño, cocina abierta
otras características
Terraza
Costes
precio
€ 212.900
Eficiencia energética
año de construcción
1920
estado
Óptimo / Reformado
Aire acondicionado
Individual
Eficiencia energética
D
Emisiones de CO₂
C15 kg CO₂/m² año
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante