1/8

Bauland zur Verkauf

Sant Antoni de Vilamajor
€ 180.000

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 07.09.2024
Beschreibung

Referenz: 165159217-PS1945

Oportunitat única en Ca Vila de Sant Pere de Vilamajor! Presentem un terreny molt ampli de 1.254 m², situat en el cor d'aquesta exclusiva urbanització. Aquest solar ofereix privilegiades vistes al majestuós parc natural del Montseny, brindant un entorn natural i serè, ideal per als amants de la tranquil·litat. A només 5 minuts de Sant Pere de Vilamajor i a 10 minuts del centre de Llinars del Vallès, gaudiràs d'una ubicació estratègica amb accés ràpid a tots els serveis.

El terreny compta amb totes les comoditats: accés via urbana, aigua, llum, clavegueram, gas natural, enllumenat públic i voreres. És perfecte punt per a la construcció de xalets unifamiliars, amb la possibilitat de construir fins a 3 plantes, les opcions són infinites per a crear l'habitatge dels teus somnis o desenvolupar un projecte immobiliari rendible.

No deixis passar aquesta oportunitat d'inversió en una zona en constant creixement i amb una qualitat de vida inigualable. Veuen a conèixer aquest terreny i descobreix tot el que té per a oferir-te!
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Preisinformationen
Preis
€ 180.000
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+5 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren