1/19

Landhaus N/a, -1, Rupit i Pruit

Rupit i PruitN/A, -1
€ 600.000
5+ Zimmer
900 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 07.09.2024
Beschreibung

Referenz: 183600170-600-85

**Masia Rústica en Venda al Cor del Cabrerès**

Descobreix aquesta espectacular masia situada al bell mig del Cabrerès, dins el municipi encantador de Rupit. Amb una extensió de 85 hectàrees de boscos frondosos i prats de pastura, aquesta finca ofereix una privacitat i un contacte amb la natura inigualables. Limita amb la pintoresca Vall d'en Bas, creant un entorn idíl·lic per als amants de la tranquil·litat i la bellesa natural.

La masia, construïda l'any 1700, manté la seva estructura en bones condicions, oferint un total de 900 m² construïts i 750 m² útils. Compta amb sis amplis dormitoris i un bany, a més d'un traster per a emmagatzematge addicional. Els annexos existents permeten múltiples possibilitats de recuperació i personalització segons les teves necessitats.

Gaudeix de l'aigua del teu propi pou i d'un jardí espaiós on relaxar-te i gaudir de les vistes espectaculars. La masia disposa també d'una plaça de garatge i dues plantes plenes de caràcter, amb una acollidora xemeneia que aporta calidesa a l'espai. Tot i que necessita reformes, aquesta propietat és una joia esperant ser descoberta i restaurada al seu màxim esplendor.

Amb una orientació sud que garanteix llum natural durant tot el dia, aquesta masia és ideal per a aquells que busquen un refugi tranquil i autèntic en plena natura. No deixis escapar aquesta oportunitat única de viure en un entorn privilegiat i històric. Contacta'ns per a més informació i per programar una visita.
Merkmale
Art
Landhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Fläche
900 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Terrasse
Nein
Preisinformationen
Preis
€ 600.000
Preis pro m²
667 €/m²
Energieeffizienz

CO₂-Emissionen

Nicht Klassifizierbar

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+16 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren