Zweizimmerwohnung 50 m², El Poble-sec, Barcelona

BarcelonaEl Poble-sec
€ 190.000
2 Zimmer
50 m²
1 Badezimmer
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 29.06.2024
Beschreibung

Referenz: 582760

Habitatge situat al cor del barri del Poble Sec. Disposa d'una àmplia sala menjador amb accés a una balconada. Compta amb 2 dormitoris dobles, una cuina oberta a la sala i un bany. També disposa de safareig. Es troba a la 2a planta d'una finca amb ascensor i bonics detalls modernistes.
El barri del Poble Sec, situat entre Montjuïc i l'Avinguda del Paral·lel, és una zona vibrant i històrica de Barcelona. Conegut per la seva rica oferta cultural i gastronòmica, el barri combina l'encant de les seves places i carrers amb una animada vida nocturna. Amb una comunitat diversa i un ambient acollidor, el Poble Sec és una destinació ideal tant per a residents com per a visitants que busquen viure l'autèntic esperit barceloní.
-------
Vivienda situada en el corazón del barrio del Poble Sec. Dispone de un amplio salón-comedor con acceso a un balcón. Cuenta con 2 dormitorios dobles, una cocina abierta al salón y un baño. También dispone de lavadero. Se encuentra en la 2ª planta de una finca con ascensor y bonitos detalles modernistas.
El barrio del Poble Sec, situado entre Montjuïc y la Avenida del Paralelo, es una zona vibrante e histórica de Barcelona. Conocido por su rica oferta cultural y gastronómica, el barrio combina el encanto de sus plazas y calles con una animada vida nocturna. Con una comunidad diversa y un ambiente acogedor, el Poble Sec es un destino ideal tanto para residentes como para visitantes que buscan vivir el auténtico espíritu barcelonés.
-------
Apartment located in the heart of the Poble Sec neighborhood. It features a spacious living-dining room with access to a balcony. It has 2 double bedrooms, an open-plan kitchen, and a bathroom. It also includes a laundry area. It is on the 2nd floor of a building with an elevator and beautiful modernist details.
The Poble Sec neighborhood, located between Montjuïc and Avenida del Paralelo, is a vibrant and historic area of Barcelona. Known for its rich cultural and gastronomic offerings, the neighborhood combines the charm of its squares and streets with a lively nightlife. With a diverse community and a welcoming atmosphere, Poble Sec is an ideal destination for both residents and visitors looking to experience the authentic Barcelona spirit.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Durchschnittliche immobilienklasse
Fläche
50 m²
Zimmer
2 schlafzimmer, 1 badezimmer, offene küche
andere Merkmale
Balkon
Kosten
Preis
€ 190.000
Energieeffizienz
Baujahr
1900
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
CO₂-Emissionen
Nicht angegeben
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren