1/16

Bauland zur Verkauf

Boadella i les EscaulesCarrer De La Salut, 10
€ 85.000
572 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 05.10.2024
Beschreibung

Referenz: 183451008-Boadella d'Emporda

Lote de tres parcelas en el centro del tranquilo pueblo de Boadella d'Emporda con 262 habitantes y parajes de pelicular con itinerario fluvial por el rio La Muga. Parcela esquinera a tres caras y las otras, a dos calles con orientación norte y sur, y orografía totalmente llana. Urbanización consolidada en el interior del pueblo clasificado como R2 (urbano tradicional) para vivienda unifamiliar. Boadella se ubica a 19Km. de la frontera francesa y a 13km. de la capital de la comarca que le dota de todos los servicios. Dispone de servicios básicos con consultorio médico, escuelas CEIP Santa Cecilia y centro cívico. Estación AVE a 13 Km. y las mejores playas de la Costa Brava a 33km. No dude en consultar màs información.
Lot de tres parcel·les al centre del tranquil poble de Boadella d'Emporda amb 262 habitants i paratges de pel·lícula amb itinerari fluvial per el riu La Muga. Parcel·la cantonera a tres cares i les altres a dos carrers amb orientació nord i sud, i orografia totalment plana. Urbanització consolidada a l'interior del poble classificat com a R2 (urbà tradicional) per a habitatge unifamiliar. Boadella se situa a 19 km. de la frontera francesa ia 13km. de la capital de la comarca que el dota de tots els serveis. Disposa de serveis bàsics amb consultori mèdic, escoles CEIP Santa Cecília i centre cívic. Estació AVE a 13 Km. i les millors platges de la Costa Brava a 33km. No dubti en consultar per a mes informació.
Lot de trois parcelles au centre de la tranquille ville de Boadella d'Emporda avec 262 habitants et des paysages cinématographiques avec un parcours fluvial sur la rivière La Muga. Terrain de coin sur trois côtés et les autres sur deux rues orientées nord et sud, et terrain complètement plat. Urbanisation consolidée à l'intérieur de la commune classée R2 (urbain traditionnel) pour l'habitation unifamiliale. Boadella est située à 19 km. de la frontière française et à 13km. de la capitale de la région qui lui fournit tous les services. Il dispose de services de base avec un cabinet médical, des écoles CEIP Santa Cecilia et un centre civique. Gare AVE à 13 km et les plus belles plages de la Costa Brava à 33 km. N'hésitez pas à consulter pour plus d'informations.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
572 m²
Preisinformationen
Preis
€ 85.000
Preis pro m²
149 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+13 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren