1/18

Einzimmerwohnung erste Etage, La Prosperitat, Barcelona

BarcelonaLa Prosperitat
€ 149.000
1 Zimmer
46 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Terrasse

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 06.09.2024
Beschreibung

Referenz: 592903

Tecnocasa Valldaura, presenta encantador ÁTIC de 40 m2 útils, ubicat en una de les zones més demandades de Barcelona: La Prosperitat. A tan sols mig carrer de Via Júlia i al costat de la plaça Llucmajor, la seva geolocalització és immillorable. Aquest immoble destaca per la lluminositat, amb sol tot el dia gràcies a la seva orientació sud. La joia de la corona és una àmplia terrassa de 20 m2, ideal per gaudir de l'aire lliure i relaxar-se.Disposa d´un ampli saló menjador amb cuina americana integrada, perfecta per als amants de l´espai obert i modern. Disposa d´una habitació de matrimoni amb possibilitat d´habilitar una segona habitació, un bany amb plat de dutxa i galeria. La fusteria exterior és dalumini i la cuina està equipada amb vitroceràmica.La finca, construïda el 1965, es troba en bon estat. L´àtic se situa a la planta 4 real, oferint vistes clares i una tranquil·litat incomparable. Hi ha la possibilitat de deixar-lo totalment moblat i amb electrodomèstics, llest per entrar a viure.La zona compta amb tots els serveis necessaris: comerços, col·legis, entitats bancàries, fruiteries, fleques, CAP i molt més. A més, està ben comunicada amb diverses línies de metro i autobusos propers. No perdis aquesta oportunitat de viure en un lloc privilegiat i amb totes les comoditats. Disponibilitat immediata!

Informació al consumidor: Us comuniquem que, en el preu ofert de venda, no estan incloses les despeses de compravenda (notarials, registrals, de gestoria, impostos estatals ITP i impostos i despeses bancàries, ni honoraris de l'agència). Si voleu visitar aquest immoble, qualsevol dels nostres Agents, us informarà detalladament d'aquestes despeses, abans de visitar-lo.
Tecnocasa, la immobiliària especialista a Nou Barris i Kìron, intermediaris de crèdit que t'aconseguiran hipoteca amb les millors condicions, treballen junts per ajudar-te a comprar i vendre la teva vivenda o local al barri. Demana una valoració gratuïta del teu pis, o aconsegueix la millor hipoteca fixa, mixta o variable del mercat, ens encarreguem de trobar el finançament per al teu habitatge segons les teves possibilitats actuals sense compromís!
Merkmale
Art
Wohnung | Günstige immobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
1
Fläche
46 m²
Zimmer
1
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Terrasse
Ja
Preisinformationen
Preis
€ 149.000
Preis pro m²
3.239 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

G

CO₂-Emissionen

90 kg CO₂/m² JahrG

Grundriss
plano tb
    Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
    +15 Fotos
    Zusätzliche Optionen

    Inserenten kontaktieren