Εξοχική κατοικία Carrer De La Font, 1, Vilanova del Camí

Vilanova del CamíCarrer De La Font, 1
€ 200.000
5+ δωμάτια
800 m²
2 μπάνια
Βεράντα
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 183461843-200-21700

Històrica Finca Hort del Maset a Vilanova del Camí: Un Paradís Natural al Costat del Riu Anoia**

Descobreix l'encant de la finca Hort del Maset una joia històrica situada a Vilanova del Camí al costat del riu Anoia. Amb una superfície impressionant de 21.000 m² d'horts aquesta propietat ofereix un espai ideal per a projectes d'horta ecològica cohabitatges allotjaments rurals o simplement per viure envoltat de natura. La finca compta amb dues masies catalogades a rehabilitar brindant una oportunitat única per restaurar aquests edificis amb història i donar-los una nova vida.

Amb 1.000 m² construïts i 900 m² útils la finca disposa de 5 dormitoris 1 bany una terrassa i un balcó. Construïda l'any 1700 la propietat conserva el seu encant original tot i que necessita reformes per adaptar-se als estàndards moderns. Orientada a l'oest gaudeix de llum natural durant tot el dia creant un ambient càlid i acollidor. La parcel·la de 21.700 m² ofereix un ampli jardí i espai per a múltiples usos.

La finca es distribueix en tres plantes i compta amb una xemeneia que afegeix un toc rústic i tradicional. Tot i que no disposa de calefacció la seva proximitat a una gran ciutat facilita l'accés a tots els serveis necessaris. Si busques un lloc amb història envoltat de natura i amb infinites possibilitats Hort del Maset és la teva oportunitat perfecta. No deixis escapar aquesta ocasió única de convertir aquest espai en el teu projecte somiat!
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εξοχική κατοικία
εμβαδόν
800 m²
δωμάτια
6 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Βεράντα
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Χωρίς ταξινόμηση
Εκπομπές CO₂
Μη ταξινομήσιμο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη