1/34

Διαμέρισμα Calle De La Pedrera, Ribes de Freser

Ribes de FreserCalle De La Pedrera
€ 158.000
5+ δωμάτια
124 m²
2 μπάνια
Όροφος 1
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 105855916-11089

T'agradarà saber...

Aquest lot, situat a la bonica vila de Ribes de Freser, ofereix una oportunitat immillorable per gaudir d’un entorn natural privilegiat, envoltat de rius i muntanyes, amb totes les comoditats necessàries a l’abast.

L’edifici, situat a l’inici de la població, permet un accés fàcil i ràpid al tren que connecta Barcelona amb Puigcerdà, a més de la proximitat amb el supermercat Condis i el centre de Ribes de Freser, on hi trobareu una àmplia varietat de comerços i restaurants que cobreixen totes les necessitats de la vida quotidiana.

A només 14 km de Ripoll, la capital del Ripollès, aquesta propietat també està situada a una distància còmoda de diverses estacions d’esquí com, La Molina, Vall de Núria i La Masella, que es troben a només 33 km. A més, Puigcerdà, amb el seu encant alpí i la seva proximitat a França, es troba a 45 km, fent que aquest lot sigui ideal tant per als amants de la muntanya com per als que busquen una escapada relaxant.

Detall de la Propietat:

Planta Baixa:
La planta baixa de l’edifici acull l'entrada a dos garatges independents, cadascun amb 70 m2 i capacitat per a dos vehicles i espai addicional per emmagatzemar objectes.

Primera Planta: La primera planta està dedicada a dos pisos.

- Pis 1: Amb una superfície de 69 m², aquest pis es distribueix en dos dormitoris un doble i un individual, amb espai suficient per a armaris i mobles addicionals, i una tercera habitació amb armaris encastats, ideal com a oficina o vestidor, encara que no disposa de sortida d'aire. La cuina d’origen, ben conservada, es troba al costat d’una sala d’estar menjador àmplia, que disposa de sortida a un balcó privat. El bany de quatre peces, amb banyera, completa aquest habitatge. Calefacció de gasoil. Traster per cada pis.

- Pis 2: Aquest pis, de 55 m², presenta una distribució similar al primer, però amb un toc més compacte i acollidor. Disposa d’un dormitori doble i un dormitori individual, així com d’una tercera habitació sense ventilació directa, que pot ser utilitzada com a espai d’emmagatzematge o d’oficina. La sala d’estar menjador, lluminosa i acollidora, amb un balcó per gaudir del sol de matí. La cuina office, d’origen amb balcó,. El bany de quatre peces, amb banyera. No disposa de calefacció. Traster per cada pis.

Aquest lot de dos pisos i dos garatges és una oportunitat única per aquells que busquen una inversió versàtil en un dels entorns naturals més bells de Catalunya. Tant si voleu utilitzar aquesta propietat com a residència familiar, com si esteu pensant en una inversió amb potencial de lloguer o venda, aquesta finca ofereix infinites possibilitats. La seva ubicació, combinada amb l'espai i les característiques que ofereix, fan d'aquest lot una opció ideal per viure o invertir al cor del Ripollès.

Altres aspectes a tenir en compte:

- Tancaments de fusta amb vidre doble
- Portes de fusta de sapelly
- Terres de terratzo.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
124 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
2
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 158.000
Τιμή ανά m²
1.274 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Εκπομπές CO₂

Μη ταξινομήσιμο

Σχέδιο ακινήτου
    Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
    +31 φωτογραφίες
    Πρόσθετες επιλογές

    Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη