1/7

Θέση στάθμευσης αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας προς Πώληση

BarcelonaLa Prosperitat
€ 20.000
11 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2024
Περιγραφή

κωδικός: 596268

Tecnocasa presenta a EXCLUSIVA còmoda plaça de pàrquing per cotxe mitjà les seves mides són 4,62 d'amplada x 2,39 de llarg, fàcil accés per maniobrar, no dubtis a fer una visita i trobar pàrquing còmode i prop del teu domicili.
Informació al consumidor: Us comuniquem que, en el preu ofert de venda, no estan inclosos els despeses de compravenda (notarials, registrals, de gestoria, impostos estatals ITP i impostos i despeses bancàries, ni honoraris de l'agència). Si voleu visitar aquest immoble, qualsevol dels nostres Agents, us informarà detalladament d'aquests gastos, abans de visitar-lo.
Tecnocasa, la immobiliària especialista a Nou Barris i Kìron, intermediaris de crèdit que t'aconseguiran hipoteca amb les millors condicions, treballin junts per ajudar-te a comprar i vendre la teva vivenda o local al barri. Demana una valoració gratuïta del teu pis, o aconsegueix la millor hipoteca fixa, mixta o variable del mercat, ens encarreguem de trobar la finançament per a la teva habitatge segons les teves possibilitats actuals sense compromís!
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Θέση αυτοκινήτου
Εμβαδόν
11 m²
Διαθεσιμότητα
Διαθέσιμο
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 20.000
Τιμή ανά m²
1.818 €/m²
Σχέδιο ακινήτου
parking
    Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
    +4 φωτογραφίες
    Πρόσθετες επιλογές

    Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη