1/57

Σαλέ Barrio Can Semi-Mas Nou-Mas Ros, Urbanitzacions, Castell-Platja d'Aro

Castell-Platja d'AroBarrio Can Semi-Mas Nou-Mas Ros
€ 3.100.000
5+ δωμάτια
932 m²
3+ μπάνια
Πολυτέλεια
Μπαλκόνι
Βεράντα

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2024
Περιγραφή

κωδικός: 106118835-10899

Espectacular xalet ubicat a la zona del Golf Mas Nou, per la porta d´entrada principal de la casa, al entrar hi ha un rebedor independent amb accés al despatx- biblioteca, a un petit armari i al salón principal de la casa, que disposa d´un doble espai amb vistes espectaculars a la piscina exterior i al jardí principal de la casa.
Desde el salón podem accedir al menjador d´interior o al menjador d´estiu, continuant a la cuina.
Al costat de la cuina hi ha una sala estar de diari, amb un passadís que condueix al rentador-zona de planxa i a un aseo de cortesía.
Desde el salón podem accedir a la zona de bar i al aseo principal de cortesía i accedir a la planta de dormitoris o la planta sotacoberta.

PLANTA DORMITORIS
Per la rampa d´accés de vehicles accedim a un impresionant garatge amb cabuda per fins a 5 cotxes i 2 places de moto. Desde el garatge podem accedir a un cuarto de instal. lacions de electricitat i domótica totalment independent i al cuarto de la maquinaria de la calefacció, aire acondicionat, control de ACS i placas solars, així com el control de part de la maquinaria de la piscina interior.

Desde el garatge podem accedir tambè a un aseo i un rebost. Cal dir que aquest garatge ha estat acondicionat per tal de que es pugui fer servir com a sala de festes en cas de que fos necessari.
Accedim desde el garatge a l´interior de la casa, per un passadís que ens porta fins a 4 dormitoris tipus suite, i fins a la zona spa de la casa. Aquests dormitoris tenen sortida al jardí de la casa amb vistes a la muntanya.
La zona Spa disposa de una piscina interior amb banc tipus jacuzzi, amb diverses cascades, cromoterapia i disposa de una sauna seca, i un bany amb vestidor. A part en aquesta planta hi ha l´accés a l´ascensor com a totes les plantes de la casa i una gran quantitat d´armaris.
Sens dubte un xalet de somni.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Σαλέ
Συμβόλαιο
Πώληση
Σύνολο ορόφων
2
Εμβαδόν
932 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
3+
Μπαλκόνι
Ναι
Βεράντα
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Κεντρική
Κλιματισμός
Αυτόνομη
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 3.100.000
Τιμή ανά m²
3.326 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B

Εκπομπές CO₂

B

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+54 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη