1/19

3-room flat 103 m², El Poble-sec, Barcelona

BarcelonaEl Poble-sec
€ 335,000
3 rooms
103 m²
1 bathroom
Lift

Note

Listing updated on 07/15/2024
Description

reference: 588661

Excepcional habitatge situat a tocar de l'Avinguda del Paral·lel. Aquest pis destaca per la seva distribució i l'amplitud generosa de totes les estances. La gran sala menjador, totalment exterior i banyada de llum natural, és perfecta per a moments de relax i entreteniment. Compta amb 3 dormitoris dobles, on el principal sobresurt per la seva espaiositat, la seva ubicació exterior i la seva lluminositat incomparable. La cuina, situada estratègicament al costat de la sala menjador, està pensada per facilitar el dia a dia. L'habitatge disposa d'un bany complet i un lavabo addicional, així com una pràctica zona de safareig. La finca, a més, està equipada amb ascensor. Un veritable tresor en una ubicació privilegiada.
El barri del Poble Sec, situat entre la muntanya de Montjuïc i l'animada Avinguda del Paral·lel, és una joia vibrant i històrica de Barcelona. Conegut per la seva rica oferta cultural i gastronòmica, el barri ofereix una experiència única que combina l'encant de les seves places acollidores i carrers plens d'història.
_______
Excepcional vivienda situada junto a la Avenida del Paralelo. Este piso destaca por su distribución y la generosa amplitud de todas las estancias. El gran salón-comedor, totalmente exterior y bañado de luz natural, es perfecto para momentos de relax y entretenimiento. Cuenta con 3 dormitorios dobles, donde el principal sobresale por su amplitud, su ubicación exterior y su incomparable luminosidad. La cocina, situada estratégicamente al lado del salón-comedor, está pensada para facilitar el día a día. La vivienda dispone de un baño completo y un aseo adicional, así como una práctica zona de lavadero. La finca, además, está equipada con ascensor. Un verdadero tesoro en una ubicación privilegiada.
El barrio del Poble Sec, situado entre la montaña de Montjuïc y la animada Avenida del Paralelo, es una joya vibrante e histórica de Barcelona. Conocido por su rica oferta cultural y gastronómica, el barrio ofrece una experiencia única que combina el encanto de sus acogedoras plazas y calles llenas de historia.
_______
Exceptional apartment located next to Avenida del Paralelo. This apartment stands out for its distribution and the generous amplitude of all the rooms. The large living-dining room, totally exterior and bathed in natural light, is perfect for moments of relaxation and entertainment. It has 3 double bedrooms, where the main one stands out for its spaciousness, its exterior location and its incomparable luminosity. The kitchen, strategically located next to the living-dining room, is designed to facilitate the day to day. The house has a complete bathroom and an additional toilet, as well as a practical laundry area. The property is also equipped with an elevator. A real treasure in a privileged location.
The Poble Sec neighborhood, located between the mountain of Montjuïc and the lively Avenida del Paralelo, is a vibrant and historic jewel of Barcelona. Known for its rich cultural and gastronomic offerings...
Features
Type
Apartment | Medium property class
Contract
Sale
Lift
Yes
Surface
103 m²
Rooms
3
Bedrooms
3
Kitchen
Separate kitchen
Bathrooms
1
Heating
Independent
Price information
Price
€ 335,000
Price per m²
3,252 €/m²
Energy efficiency

Emissions of CO₂

Not specified

Discover every corner of the property
+16 photos
Additional options

Contact the advertiser