1/42

Single family villa Calle De L'Església, La Portella

La PortellaCalle De L'Església
€ 64,000
4 rooms
145 m²
2 bathrooms
Balcony
Terrace

Note

Listing updated on 09/16/2024
Description

reference: 105404823-105404823

**Casa/Chalet Pareado en Venta a l'Horta de Lleida**

Descobreix aquesta encantadora casa/chalet pareado situat a l'Horta de Lleida, a menys de 10 km de la ciutat. Amb 145 m² construïts i una parcel·la de 59 m², aquesta propietat ofereix espai i confort per a tota la família. Distribuïda en dues plantes, compta amb 4 habitacions dobles i 3 banys, proporcionant espai suficient per a tots els membres de la llar.

La casa ha estat actualitzada amb acabats moderns i està totalment habitable, ideal tant com a inversió com per a residència habitual o vacacional. Disposa d'un garatge, traster i una àmplia terrassa on gaudir dels dies assolellats. Tot i estar situada en un entorn rural tranquil, té la comoditat de ser propera a tots els serveis bàsics que ofereix La Portella.

Construïda l'any 1953, aquesta propietat de segona mà necessita algunes reformes, però el seu preu competitiu la converteix en una oportunitat única al mercat. Amb orientació sud-est, gaudiràs de llum natural durant tot el dia. No deixis escapar aquesta oportunitat de viure en un entorn rural però ben comunicat amb Lleida. Contacta'ns per a més informació i per programar una visita!
Features
Type
Single family villa
Contract
Sale
Building floors
2
Surface
145 m²
Rooms
4
Bedrooms
4
Bathrooms
2
Balcony
Yes
Terrace
Yes
Garage, car parking
1 in garage/box
Price information
Price
€ 64,000
Price per m²
441 €/m²
Energy efficiency

Emissions of CO₂

Not classifiable

Discover every corner of the property
+39 photos
Additional options

Contact the advertiser