1/25

3-room flat excellent condition, third floor, Porta, Barcelona

BarcelonaPorta
€ 230,000
€ 245,000(-6.1%)
3 rooms
51 m²
1 bathroom
Floor 3
Terrace

Note

Listing updated on 09/16/2024
Description

reference: 591471

TECNOCASA PASEO VALLDAURA presenta en EXCLUSIVA espectacular pis en ple Passeig de Valldaura, Exterior.

Descobreix aquest encantador pis situat en ple Passeig Valldaura, una de les zones més cobejades de la ciutat. Aquest habitatge, en se exterior, gaudeix d'una llum natural espectacular que il·lumina cada racó. Amb una superfície de 52 m2 construïts i 51 m2 útils, ofereix un espai acollidor i funcional per a tota la família.

El pis compta amb un balcó perfecte per gaudir de l'aire lliure sense sortir de casa. Disposa de 3 habitacions ben distribuïdes i un lavabo complet, tot recentment reformat. Situat en una tercera planta d'una finca amb ascensor,aquest pis es lliura totalment amoblat,incloent electrodoméstics.
aquest immoble és ideal per a aquells que busquen comoditat i accessibilitat.

No perdis l'oportunitat de viure en un pis ubicat en una zona molt valorada amb tots els serveis a l'abast, Vine a visitar-lo i enamora't del teu nou llar!
Informació al consumidor: Us comuniquem que, en el preu ofert de venda, no estan incloses les despeses de compravenda (notarials, registrals, de gestoria, impostos estatals ITP i impostos i despeses bancàries, ni honoraris de l'agència). Si voleu visitar aquest immoble, qualsevol dels nostres Agents, us informarà detalladament d'aquestes despeses, abans de visitar-lo.
Tecnocasa, la immobiliària especialista a Nou Barris i Kìron, intermediaris de crèdit que t'aconseguiran hipoteca amb les millors condicions, treballen junts per ajudar-te a comprar i vendre la teva vivenda o local al barri. Demana una valoració gratuïta del teu pis, o aconsegueix la millor hipoteca fixa, mixta o variable del mercat, ens encarreguem de trobar el finançament per al teu habitatge segons les teves possibilitats actuals sense compromís!
Features
Type
Apartment | Economic property class
Contract
Sale
Floor
3
Surface
51 m²
Rooms
3
Bedrooms
3
Kitchen
Separate kitchen
Bathrooms
1
Terrace
Yes
Price information
Price
€ 230,000
Price per m²
4,510 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

E

Emissions of CO₂

38 kg CO₂/m² yearE

Floorplan
pla vall
    Virtual tour
    Discover every corner of the property
    +22 photos
    Additional options

    Contact the advertiser