1/37

Appartement 2 chambres 65 m², Porta, Barcelona

BarcelonaPorta
€ 230 000
2 chambres/pièces
65 m²
1 bain/douche
Ascenseur
Seulement cuisine équipée

Remarque

Annonce mise à jour le 07/09/2024
Description

référence: 1438

Espectacular piso, reformado al detalle, con ventanas de aluminio, persianas motorizadas, suelos de parqué, 2 armarios empotrados, dos equipos de AACC, instalación eléctrica nueva, cocina y baño y sus instalaciones nuevas también.
Tiene muy buena distribución ya que apenas tiene pasillo, dos ventanales del salón más el de la habitación principal son exteriores a calle con orientación este, de modo que es muy luminoso.
Es un tercero de altura con ascensor, muy bien ubicado a 2 minutos de la boca de metro y parada de autobús, en resumen un piso funcional reformado con calidad y gusto, muy luminoso y alegre.
¿Podría ser tu nuevo hogar?
Llámanos para concretar visita.

Pis espectacular, reformat al detall, amb finestres d'alumini, persianes motoritzades, terres de parquet, 2 armaris de paret, dos equips d'aire condicionat, instal·lació elèctrica nova, la cuina i el lavabo i les seves instal·lacions pertinents també són noves.
Té molt bona distribució, ja que té un passadís estret, dos finestrals al menjador més el de l'habitació principal són exteriors al carrer amb orientació est, de manera que és molt lluminós.
És un tercer amb ascensor, molt ben ubicat, a 2 minuts de la boca del metro i parada d'autobús. En resum, un pis funcional reformat amb qualitat i gust, molt lluminós i alegre.
Podria ser la teva nova llar?
Truca'ns per concertar visita.

Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étages du bâtiment
6
Ascenseur
Oui
Superficie
65 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Seulement cuisine équipée
Chauffage
Individuel
Informations sur les prix
Prix
€ 230 000
Prix au m²
3 538 €/m²
Efficacité énergétique

Émissions de CO₂

Non spécifié

Découvrez chaque recoin de la propriété
+34 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur