1/42

Villa indépendante Calle De L'Església, La Portella

La PortellaCalle De L'Església
€ 64 000
4 chambres/pièces
145 m²
2 bains/douches
Balcon
Terrasse

Remarque

Annonce mise à jour le 07/09/2024
Description

référence: 105404823-105404823

**Casa/Chalet Pareado en Venta a l'Horta de Lleida**

Descobreix aquesta encantadora casa/chalet pareado situat a l'Horta de Lleida, a menys de 10 km de la ciutat. Amb 145 m² construïts i una parcel·la de 59 m², aquesta propietat ofereix espai i confort per a tota la família. Distribuïda en dues plantes, compta amb 4 habitacions dobles i 3 banys, proporcionant espai suficient per a tots els membres de la llar.

La casa ha estat actualitzada amb acabats moderns i està totalment habitable, ideal tant com a inversió com per a residència habitual o vacacional. Disposa d'un garatge, traster i una àmplia terrassa on gaudir dels dies assolellats. Tot i estar situada en un entorn rural tranquil, té la comoditat de ser propera a tots els serveis bàsics que ofereix La Portella.

Construïda l'any 1953, aquesta propietat de segona mà necessita algunes reformes, però el seu preu competitiu la converteix en una oportunitat única al mercat. Amb orientació sud-est, gaudiràs de llum natural durant tot el dia. No deixis escapar aquesta oportunitat de viure en un entorn rural però ben comunicat amb Lleida. Contacta'ns per a més informació i per programar una visita!
Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante
Transaction
Vente
Étages du bâtiment
2
Superficie
145 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
4
Bains/douches
2
Balcon
Oui
Terrasse
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Informations sur les prix
Prix
€ 64 000
Prix au m²
441 €/m²
Efficacité énergétique

Émissions de CO₂

Non classifiable

Découvrez chaque recoin de la propriété
+39 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur