1/20

Maison mitoyenne Calle Pla, 11, Batea

BateaCalle Pla, 11
€ 95 000
4 chambres/pièces
276 m²
2 bains/douches
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 16/09/2024
Description

référence: 104692948-TABA1006

Casa típica de poble, unifamiliar entre mitgeres, amb accés per dos carrers, amb cantonada. I solar amb forma de L. Compta de pl. baixa més dos plantes pis. Amb estructura de formigó prefabricat i parets de maçoneria de pedra.
La distribució e l’habitatge, amb entrada pel carrer Pilar es compon de magatzem, passadís i bodega amb forma de bovada sota carrer. Amb accés pel carrer cavallers, entrada, garatge, dos dormitoris un bany petit i escales d’accés a planta primera; en aquesta trobem una cuina complerta amb mobles de fusta massissa, menjador- estar amb llar de foc a terra, dos dormitoris, un rentador i un bany complert amb banyera i les escales d’accés al segon pis en aquesta trobem una sala diàfana per poder fer la mateixa distribució que en la planta inferior i les escales d’accés al altell de sota coberta.
La casa es ven moblada. Esta molt ben cuidada i es lluminosa.
L’edifici esta molt ben ubicat al centre de Batea, molt prop de la zona de comerços.
Batea disposa de molts serveis municipals com, escola, institut, guarderia, cap mèdic, farmàcia, equipaments esportius amb piscina d’estiu i climatitzada, gimnàs, camp de futbol, pistes de pàdel i tennis, cinema, teatre.. . A més de restaurant, bars, supermercats i un llarg etc.
La població te un encant particular ja que és tracta d’un antic poble medieval, mostra d’això ho trobem al mateix carrer amb els arcs que ens porten cap al nostre edifici. A més és un dels principals pobles productors de vi de la comarca, la qual cosa s’evidencia pels camps de vinya cultivats que hi ha al terme municipal.
Caractéristiques
Typologie
Maison mitoyenne
Transaction
Vente
Étages du bâtiment
3
Superficie
276 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
4
Bains/douches
2
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Informations sur les prix
Prix
€ 95 000
Prix au m²
344 €/m²
Efficacité énergétique

Émissions de CO₂

Non classifiable

Découvrez chaque recoin de la propriété
+17 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur