Apartamento T2 muito bom estado, El Raval, Barcelona

BarcelonaEl Raval
€ 212.900
2 quartos
69 m²
1 casa de banho
Terraço
Anúncio atualizado em 28/06/2024
Descrição

referência: 586215

SANT PAU.-
Pis Modern i Lluminós a Prop d'Av. Paral·lel
Descobreix aquest pis en excel·lent estat, ideal per a aquells que busquen un habitatge modern i funcional. Amb una distribució que aprofita cada metre quadrat, aquest pis de 69 m² construïts ofereix un saló-menjador amb cuina americana integrada, perfecte per a compartir moments en família o amb amics. Disposa de 2 dormitoris còmodes i un bany complet.
Gaudeix de la seva terrassa privada, un espai ideal per relaxar-te després d'un llarg dia o per gaudir dels caps de setmana assolellats. La propietat és molt lluminosa gràcies a la seva ubicació i disposa d'aire condicionat per garantir el teu confort durant tot l'any.
Situat a pocs metres d'Av. Paral·lel, aquest pis està envoltat de totes les comoditats que puguis necessitar: transport públic, serveis sanitaris, col·legis i zones comercials. A més, la ubicació és perfecta per als amants dels passejos de muntanya i costa, oferint-te una qualitat de vida inigualable.
No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en una de les zones més dinàmiques i ben comunicades de la ciutat. Contacta'ns avui mateix per concertar una visita!
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Classe propriedade económica
superfície
69 m²
quartos
2 quartos, 1 casa de banho, cozinha aberta
outras características
Terraço
Custos
preço
€ 212.900
Eficiência energética
ano de construção
1920
estado
Muito bom / Remodelado
Ar condicionado
Ar condicionado
Eficiência energética
D
Emissões de CO₂
C15 kg CO₂/m² ano
Opções adicionais

Contactar o anunciante