1/18

Sótão Calle Major, Tona

TonaCalle Major
€ 110.000
2 quartos
63 m²
Andar 4
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 07/09/2024
Descrição

referência: 105466354-ATONMAJ688

**Àtic de Somni al Cor de Tona**

Descobreix aquest encantador àtic situat al centre de Tona, ideal per a parelles joves o inversors que busquen una oportunitat única. Amb 63 m² construïts i 46 m² útils, aquest habitatge de segona mà en bon estat ofereix tot el que necessites per viure còmodament. Consta de dues habitacions dobles, un bany complet i una cuina independent, perfectament equipada per a les teves necessitats diàries.

El menjador, acollidor i amb llarg de foc, és l'espai ideal per relaxar-te després d'un llarg dia. Però el veritable tresor d'aquest àtic és la seva fantàstica terrassa de 35 m² amb vistes espectaculars, on podràs gaudir de moments inoblidables amb família i amics. Situat a la quarta planta d'un edifici amb ascensor, aquest àtic ofereix una ubicació immillorable al carrer major, a prop de botigues i comerços.

Construït l'any 2014, aquest àtic compta amb calefacció de gas per garantir el teu confort durant els mesos més freds. Tot i tenir una classe energètica G, les seves característiques úniques i la seva ubicació privilegiada fan que sigui una opció molt atractiva. No deixis escapar aquesta oportunitat i vine a visitar aquest àtic de somni al cor de Tona!
Características
Tipologia
Sótão
Contrato
Venda
Andar
4
Elevador
Não
Superfície
63 m²
Quartos
2
Quartos
2
Varanda
Não
Informações de preço
Preço
€ 110.000
Preço por m²
1.746 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

584 kWh/m² anoG

Emissões de CO₂

G

Descubra cada canto da propriedade
+15 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante