1/42

Vila familiar Calle De L'Església, La Portella

La PortellaCalle De L'Església
€ 64.000
4 quartos
145 m²
2 casas de banho
Varanda
Terraço

Nota

Anúncio atualizado em 07/09/2024
Descrição

referência: 105404823-105404823

**Casa/Chalet Pareado en Venta a l'Horta de Lleida**

Descobreix aquesta encantadora casa/chalet pareado situat a l'Horta de Lleida, a menys de 10 km de la ciutat. Amb 145 m² construïts i una parcel·la de 59 m², aquesta propietat ofereix espai i confort per a tota la família. Distribuïda en dues plantes, compta amb 4 habitacions dobles i 3 banys, proporcionant espai suficient per a tots els membres de la llar.

La casa ha estat actualitzada amb acabats moderns i està totalment habitable, ideal tant com a inversió com per a residència habitual o vacacional. Disposa d'un garatge, traster i una àmplia terrassa on gaudir dels dies assolellats. Tot i estar situada en un entorn rural tranquil, té la comoditat de ser propera a tots els serveis bàsics que ofereix La Portella.

Construïda l'any 1953, aquesta propietat de segona mà necessita algunes reformes, però el seu preu competitiu la converteix en una oportunitat única al mercat. Amb orientació sud-est, gaudiràs de llum natural durant tot el dia. No deixis escapar aquesta oportunitat de viure en un entorn rural però ben comunicat amb Lleida. Contacta'ns per a més informació i per programar una visita!
Características
Tipologia
Vila familiar
Contrato
Venda
Andares do Edifício
2
Superfície
145 m²
Quartos
4
Quartos
4
Casas de banho
2
Varanda
Sim
Terraço
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em garagem
Informações de preço
Preço
€ 64.000
Preço por m²
441 €/m²
Eficiência energética

Emissões de CO₂

Não classificável

Descubra cada canto da propriedade
+39 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante