1/25

Apartamento T3 muito bom estado, terceiro andar, Porta, Barcelona

BarcelonaPorta
€ 230.000
€ 245.000(-6,1%)
3 quartos
51 m²
1 casa de banho
Andar 3
Terraço

Nota

Anúncio atualizado em 16/09/2024
Descrição

referência: 591471

TECNOCASA PASEO VALLDAURA presenta en EXCLUSIVA espectacular pis en ple Passeig de Valldaura, Exterior.

Descobreix aquest encantador pis situat en ple Passeig Valldaura, una de les zones més cobejades de la ciutat. Aquest habitatge, en se exterior, gaudeix d'una llum natural espectacular que il·lumina cada racó. Amb una superfície de 52 m2 construïts i 51 m2 útils, ofereix un espai acollidor i funcional per a tota la família.

El pis compta amb un balcó perfecte per gaudir de l'aire lliure sense sortir de casa. Disposa de 3 habitacions ben distribuïdes i un lavabo complet, tot recentment reformat. Situat en una tercera planta d'una finca amb ascensor,aquest pis es lliura totalment amoblat,incloent electrodoméstics.
aquest immoble és ideal per a aquells que busquen comoditat i accessibilitat.

No perdis l'oportunitat de viure en un pis ubicat en una zona molt valorada amb tots els serveis a l'abast, Vine a visitar-lo i enamora't del teu nou llar!
Informació al consumidor: Us comuniquem que, en el preu ofert de venda, no estan incloses les despeses de compravenda (notarials, registrals, de gestoria, impostos estatals ITP i impostos i despeses bancàries, ni honoraris de l'agència). Si voleu visitar aquest immoble, qualsevol dels nostres Agents, us informarà detalladament d'aquestes despeses, abans de visitar-lo.
Tecnocasa, la immobiliària especialista a Nou Barris i Kìron, intermediaris de crèdit que t'aconseguiran hipoteca amb les millors condicions, treballen junts per ajudar-te a comprar i vendre la teva vivenda o local al barri. Demana una valoració gratuïta del teu pis, o aconsegueix la millor hipoteca fixa, mixta o variable del mercat, ens encarreguem de trobar el finançament per al teu habitatge segons les teves possibilitats actuals sense compromís!
Características
Tipologia
Apartamento | Classe propriedade económica
Contrato
Venda
Andar
3
Superfície
51 m²
Quartos
3
Quartos
3
Cozinha
Cozinha independente
Casas de banho
1
Terraço
Sim
Informações de preço
Preço
€ 230.000
Preço por m²
4.510 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

E

Emissões de CO₂

38 kg CO₂/m² anoE

Planta
pla vall
    Tour virtual
    Descubra cada canto da propriedade
    +22 fotos
    Opções adicionais

    Contactar o anunciante