1/25

Loja - Actividade Comercial para Venda

BarcelonaLa Prosperitat
€ 30.000
€ 40.000(-25,0%)
105 m²
2 casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 17/10/2024
Descrição

referência: 590470

Tecnocasa Via Julia té el plaer de presentar,

meravellós i lluminós local en avinguda Rio de Janeiro, zona molt transitada i concorreguda durant tot el dia, propera a parcs, jardins públics, transport i pàrquing públic, entre molts altres serveis indispensables a menys d'un quilòmetre.

El local compta amb llicència d'especialista amb degustació (A5.3 Despatx de pa), actualment està en ple funcionament com a cafeteria/fleca. Té una superfície útil de 92 m², amb capacitat per a un aforament de 30 persones.
L'interior està equipat amb un taulell amb 2 aparadors ambdós dividits en 2 apartats, diverses taules i cadires. Cuina interior que cueta amb forn de pa, aigüera, taulell. També compta amb un magatzem amb nevera, i armari amb prestatgeries. Disposa de dos banys, un adaptat per a persones amb diversitat funcional. A l'exterior hi ha 4 taules a la terrassa a peu de carrer.

El traspàs és valorat en 30.000 euros i el lloguer és de 1.030 euros mensuals (+IVA).
Zona accessible per a clients tant per busos (123, 132, 134, H4, M19) com per metro (L1 - Torras i Bages) i (L4 - Via Júlia).

NO DUBTIS A VENIR A VISITAR-HO!!
Informació al consumidor: Us comuniquem que, al preu ofert de venda, no estan inclosos els despeses de compravenda (notarials, registrals, de gestoria, impostos estatals ITP i impostos i despeses bancàries, ni honoraris de l'agència). Si voleu visitar aquest immoble, qualsevol dels nostres Agents, us informarà detalladament d'aquestes despeses, abans de visitar-lo.
Tecnocasa, la immobiliària especialista a Nou Barris i Kìron, intermediaris de crèdit que t'aconseguiran hipoteca amb les millors condicions, treballin junts per ajudar-te a comprar i vendre la teva habitatge o local al barri. Demana una valoració gratuïta del teu pis, o aconsegueix la millor hipoteca fixa, mixta o variable del mercat, ens encarreguem de trobar la finançament per a la teva habitatge segons les teves possibilitats actuals sense compromís!
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Superfície
105 m²
Quartos
2 casas de banho
Informações de preço
Preço
€ 30.000
Preço por m²
286 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

E

Emissões de CO₂

Não indicado

Planta
VJ - CG 001
    Descubra cada canto da propriedade
    +22 fotos
    Opções adicionais

    Contactar o anunciante