Двухкомнатная квартира 88 m², Constantí

Constantí
€ 140 000
2 помещения
88 m²
2 ванные
Лифт
Балкон
Терраса
Объявление обновлено 02.07.2024
Описание

ID: 586740

Et presentem aquest magnífic àtic de 88m², ubicat en una de les zones més exclusives del municipi de Constantí. Aquesta llar acollidora ofereix l'equilibri perfecte entre comoditat, estil i funcionalitat.

L´immoble està dissenyat per al màxim confort. Ens rep una cuina totalment equipada amb accés a una galeria. El saló menjador lluminós i amb unes vistes clares ens proporciona una tranquil·litat insòlita en un centre urbà.
Disposa de dues habitacions. Una, habitació doble amb un magnífic vestidor i bany en suite. La segona habitació és individual i tots dos banys són complets.
Totes les estances a excepció dels banys són exteriors, cosa que proporciona molta llum natural i ventilació a tot l'habitatge. Disposem d´un balcó amb accés des del saló i una gran terrassa independent a la part superior de l´habitatge on podràs gaudir d´agradables àpats al´aire lliure amb familiars i amics.

Aquest àtic inclou una plaça de pàrquing per a cotxe gran i moto, de fàcil accés.

La finca, construïda l'any 2009, ofereix una qualitat de vida excepcional, amb contacte amb la natura sense perdre la comoditat de viure a un centre urbà.

No deixeu passar aquesta oportunitat única de viure en un entorn privilegiat, amb totes les comoditats al vostre abast. Contacta'ns ara i fes realitat el somni d'adquirir el teu habitatge de disseny, amb unes vistes excepcionals!

Per a més informació contacteu amb nosaltres i no us oblideu de consultar les nostres condicions de finançament 100% úniques ofertes per Kìron, el nostre propi departament financer!
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Недорогой класс недвижимости
Площадь
88 m²
Помещения
2 спальни, 2 ванные, отдельная кухня
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Балкон
Терраса
Расходы
Цена
€ 140 000
Энергоэффективность
год постройки
2009
отопление
Автономное, радиатор
Кондиционер
Автономное
Энергетический класс
G
Выбросы CO₂
G70 kg CO₂/m² год
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем